Bøger
Søs flytter hjem til Danmark Susan moves to Denmark Søren flytter til Kina Presse
Om Expat Management

DK Sprog GB Language
Søren flytter til Kina

Søren flytter til Kina - Hellen Granhøj

Pris: 229,- kr. (inkl. moms, eks. porto)

Boghandlerne skriver om bogen:

Søren skal flytte til Kina. Sammen med sin familie selvfølgelig. Sørens far har nemlig fået nyt arbejde i Kina. Derfor skal Søren, hans lillesøster, mor og far bo i Kina i tre år. Det er både spændende og svært. Søren savner sine venner derhjemme, men der er også så meget nyt og anderledes i Kina. Og da Søren starter i den nye skole i Kina, får han en ny, bedste ven ...

Søren flytter til Kina”omhandler de forandringer en udstationering medfører for børn. Det kan være svært for børn at forstå alt det nye, som en udstationering medfører. Hvor skal jeg gå i skole? Skal jeg snakke engelsk? Hvordan får jeg nye venner? Hvorfor er det hele så anderledes?
Bogen her kan fungere som udgangspunkt for en dialog med barnet om en kommende udstationering. Bagerst i bogen er der 15 gode råd til de voksne om, hvordan de forbereder børn på alt det nye, der følger med en udstationering.

Bogen er skrevet af
Helle Granhøj, som rådgiver omkring udstationering. De flotte og farverige illustrationer er af Jørgen Eivind Hansen.

”Søren flytter til Kina” kan bestilles direkte via mig på hellegranhoj@expatmanagement.dk eller på Turbine forlaget www.turbineforlaget.dk, under webshop.

ISBN 13: 9788770903134
Forlag: Turbine
Indbinding: Indbundet
Udgave: 1
Oplag: 1
Trykt i: 2010
Sprog: Dansk
Sider: 44
Forefindes også på svensk ”Björn flyttar till Kina”

Mine børn (8 og 13 år) har begge læst ”Søren flytter til Kina” med stor begejstring og grinet af billederne. Vi er for nylig flyttet ud, så der var bestemt meget de genkendte. Bogen gav dem anledning til at se lidt tilbage...og se at de faktisk er kommet langt siden første skoledag. :-))

Rigtig dejligt med en bog også med gode råd til forældrene. Specielt den dårlige samvittighed er noget der også har naget os.

Så tillykke med din fine bog...jeg håber den kommer ud til rigtig mange.


Senere skriver Anne-Mette:
Min yngste datter har siden fået læst din bog igen og igen som godnathistorie...hun ber´selv om at høre den. Det ER en super bog, som rammer plet på alle områder.

Anne-Mette Levin, Tyskland
       

Expat Management   -   Tel: +45 22 75 58 63   -   hellegranhoj@expatmanagement.dk